Vi er Sjokoladekompaniet

sjoko-bg-1600×678

Hvem er vi?

Sjokoladekompaniet er hjem til kun den beste sjokoladen. Vårt firma ble etablert i 2023 med en enkel, men lidenskapelig visjon: å skape sjokolade av høyeste kvalitet som etterlater et uutslettelig inntrykk.

Hos Sjokoladekompaniet brenner vi for sjokolade, og dette er tydelig i hvert eneste stykke vi skaper. Våre dedikerte sjokolademakere har ikke bare en ekte lidenskap for faget sitt, men de forplikter seg også til å forbedre, perfeksjonere og levere utrolige smaksopplevelser for deg. Vår streben etter det perfekte stykke sjokolade er ikke begrenset til vår lidenskap alene. Vi utnytter hvert øyeblikk og hvert trinn i produksjonsprosessen for å sikre at vi kontinuerlig leverer perfeksjon.

Vi tror på renhet og kvalitet, og det er grunnen til at hvert eneste sjokoladeprodukt vi produserer er laget med omhu, kjærlighet og presisjon. Vi bruker bare de beste råvarene og holder oss borte fra unødvendige tilsetningsstoffer. Det du får er ren, uforfalsket sjokolade, full av smak og kjærlighet.

Vi er stolte over å kunne servere deg sjokolade som er en ren nytelse å spise, og vi er takknemlige for at du har valgt Sjokoladekompaniet. Takk for at du deler denne reisen med oss, og vi ser frem til å fortsette å gi deg uforglemmelige sjokoladeopplevelser.

For her hos Sjokoladekompaniet er sjokolade ikke bare et produkt, det er vår lidenskap.

Kontakt oss

Telefon: +47 23 03 95 00

Epost: post@sjokoladekompaniet.no

Mandag til Fredag: 08:00 til 16:00

Sjokoladekompaniet AS
Org.nr: 931943944
Ole Deviks vei 28
0666 Oslo

Oppdaterer…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.